Remontti mielessä? Rakennuspalvelu Ilvesranta palvelee asiakkaitaan Jokioisten alueella

Ota yhteyttä
Rakennuspalvelu Ilvesranta

Rakennuspalvelu Ilvesranta on luotettava, ylpeästi kotimainen rakennusalan yritys, jonka henkilöstö on sataprosenttisen suomalaista. Palvelemme yksityisiä asiakkaita ja toimimme alihankkijana julkishallinnolle ja yritysasiakkaille. Toteutamme erilaisia remontti- ja saneeraustöitä ulko- ja sisämaalauksista aina uudisrakennuksiin asti – kokemuksella ja ammattitaidolla. Meiltä löydät tekijät myös erilaisiin pihan ylläpitoon ja rakentamiseen liittyviin töihin. Toimimme pääosin Jokioisten alueella, Forssassa, Somerolla ja Ypäjällä, sopimuksen mukaan myös muualla.

ASIAKASLÄHTÖINEN PALVELU

Palvelemme niin yksityisiä asiakkaita, yritysasiakkaita kuin julkishallinnon kohteitakin. Hankkeet suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa vastaamaan tilan tarpeita ja asiakkaan toiveita. Suunnitteluvaihe on tärkeä osa rakentamista ja remontointia, joten on hyvä kääntyä asiantuntijan puoleen mahdollisuuksien mukaan jo siinä vaiheessa. 


Rakennusmateriaaleja on saatavana todella laaja valikoima lähes jokaisella rakentamisen ja remontoinnin osa-alueella. Materiaalien valintaan vaikuttavat muun muassa tilan käyttö, haluttu tyyli, käytettävissä oleva budjetti, tilan kosteusolot ja mahdolliset ekologisuuden vaatimukset. Materiaalien ominaisuudet, laatu ja hinta vaihtelevat, ja asiaan vihkiytymättömältä saattaakin kulua paljon aikaa rautakaupassa. Voimme säästää asiakkaidemme aikaa antamalla ainakin perustiedot eri tilojen tarpeista.

Suunnitellaan yhdessä tarpeitasi vastaava kokonaisuus!

Ota yhteyttä!

PIHATYÖT JA KUNNOSSAPITO

Palvelemme myös piharakentamisen ja pihojen ylläpidon töissä. Palveluihimme kuuluvat muun muassa pihakivetysten ladonta, erilaiset pihatyöt sekä rakennusten kunnossapito.

TASOKKAAT MAALAUSTYÖT

Maalaustyöt ovat rakennuspalvelumme perustöitä. Kun haluat laadukkaan lopputuloksen, kannattaa maalaustyöt teettää aina ammattilaisella. Maalauspalveluihimme kuuluvat erilaiset sisämaalaukset sekä rakennusten ulkomaalaukset.

LAADUKASTA REMONTOINTIA JA SANEERAUSTA

Suuremmat remontit tehdään yleensä vain muutamia kertoja rakennuksen elinkaaren aikana, ja siksi on tärkeää valita remontin toteuttaja huolella. Monipuolisiin remontointipalveluihimme kuuluvat yleisten huoneistoremonttien lisäksi myös keittiö- ja kylpyhuoneremontit sekä saunatilojen remontit.