HARKITSETKO PIHARAKENNUKSEN REMONTOINTIA TAI TEKOA? RAKENNUSPALVELU ILVESRANTA PALVELEE ASIAKKAITAAN JOKIOISTEN ALUEELLA

Ota yhteyttä
Rakennuspalvelu Ilvesranta

Rakennuspalvelu Ilvesranta palvelee asiakkaitaan pääosin Jokioisten alueella, Forssassa, Somerolla ja Ypäjällä, sopimuksen mukaan myös muualla. Teemme kaikenlaiset remontoinnin ja rakentamisen työt yksityisten asiakkaidemme toiveiden mukaan. Julkishallinnon ja yritysasiakkaiden tarpeisiin toimimme alihankkijana. Toteutamme erilaisia remontti- ja saneeraustöitä ulko- ja sisämaalauksista aina uudisrakennuksiin asti – kokemuksella ja ammattitaidolla. Meiltä löydät tekijät myös piharakennuksellesi tai erilaisiin pihan ylläpitoon liittyviin töihin. Tuet suomalaista työtä tilatessasi projektisi meiltä, olemme sataprosenttisesti suomalainen yritys.

UNIIKIT UUDISRAKENNUKSET

Toteutamme kaikki työt täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti, olipa kyse minkä kokoisesta tai näköisestä rakennuksesta tahansa. Teemme pihavajat samalla asenteella ja motivaatiolla kuin omakotitalotkin. Vielä tähän päivään mennessä emme ole kahta täysin samanlaista rakennusta tehneet, joten voimme taata asiakkaalle yksilöllisen rakennuksen. Palvelemme asiakkaitamme myös avaimet käteen -periaatteella.SIIRRETTÄVÄT PIHARAKENNUKSET SINUN TOIVEIDESI MUKAAN

Kokonaiset valmiit rakennukset saat halutessasi toimitettuna suoraan pihallesi 20 neliöön asti. Nämä piharakennukset toteutamme vastaamaan tarpeitasi täsmälleen. Teemme nimenomaan sinun pihaasi sopivan ja toiveidesi mukaisen siirrettävän rakennuksen. Emme kangistu kaavoihin, vaan voimme yhdessä suunnitella sinua miellyttävän ratkaisun.


Ethän epäröi kertoa meille omasta ideastasi!

Toteutetaan yhdessä unelmiesi piharakennus, ota yhteyttä!

Uudisrakennusvalikoimaamme kuuluvat muun muassa

- vierasmajat
- leikkimökit
- pihasaunat
- kesäkeittiöt
- eläinten suojat
- kotikanalat
- varastot
- tai muut tarpeen mukaan.

JOUSTAVAA PALVELUA TURVALLISUUDESTA TINKIMÄTTÄ

Olipa projektisi sitten missä vaiheessa tahansa, kuulisimme siitä mielellämme. Otamme mielellämme haasteen vastaan, olipa sinulla sitten valmiit piirustukset pihavajalle tai mielikuva unelmiesi kesäkeittiöstä. Vain mielikuvituksesi on rajana sen suhteen, millaisen rakennuksen haluat toteuttaa. Tilatessasi kauttamme voit kuitenkin varmistua siitä, että lopputulos on turvallinen ja säädösten mukainen.

Alla olevassa galleriassa pääset tutustumaan aiempiin töihimme ja kenties saat ideoita omaa projektiasi varten!

Vierasmajat

Varastot ja jätekatokset